o centru

 

OSEBNA RAST

V našem centru za vseživljenjsko učenje, osebno rast in povezovanje s predniki, ustanovljeno leta 2014, izpostavljamo hipnoterapijo kot eno izmed najmočnejših orodij za premagovanje ovir, tako na delovni kot osebni poti. Izmenjujemo znanja ob srečanjih in ponujamo pomoč tistim, ki so zase pripravljeni narediti nekaj več, in ne pričakujejo zgolj, da jim bodo vsi drugi rešili težave.
Ljudem pomagamo, da zopet najdejo svojo pot in negujejo svoje naravne danosti. Odpiramo jim možnosti, da najdejo tudi nove talente.

Poleg regresij, mesmerisma, tehnike peat in drugih, pomagamo posameznikom in skupinam odstranjevati ovire tam, kjer jim zmanjka energije ali sami ne vidijo več naprej.
Z izobraževalnimi delavnicami, kot so Umetnost branja obraza po starodavnih metodah, v sodelovanju z modernimi psihološkimi dognanji, pa že več let pomagamo ljudem razumeti sogovornika, ter z ustrezno komunikacijo ustvariti dobre prve stike, ki so ključnega pomena za sklepanje uspešnega posla ter utrjevanje osebnih odnosov. Na tem področju nudimo tudi delavnice za poslovno in osebno rabo ter osebne konzultacije.
Obraz je zemljevid naše osebnosti, odseva naše vedenjske predispozicije, prednosti in šibkosti.

 

MITOLOŠKA IN DUHOVNA IZROČILA

Pred mnogimi leti pa se je naša pot začela z raziskovanjem avtohtonih izročil, kako nam pomagajo na poti zorenja, kaj so nam zapustili naši predniki prav tukaj, na naši rodni zemlji. Da bi življenje boljše razumeli, da bi našli srečo, mir in nam zaradi tega ne bi bilo potrebno posegati po toliko tujih izročilih ali celo trošiti gore denarja za dolga in geografsko oddaljena potovanja.
Kmalu smo ugotovili, da imamo vse na dlani, odpreti je treba le oči, srce in se znati povezovati.
Tako še dandanes skrbimo za prenos naše avtentične duhovne dediščine skozi izdelke, dogodke in organizacijo praznovanj po starem.
Naj izpostavimo mitološke koledarje, ki so na slovenskem trgu že od leta 2008/9 in na poučen način, z avtorskimi stvaritvami, pripomorejo k povezovanju s predniki in vedno znova prinašajo zanimive zgodbe iz davnine, ki so še kako pomembne za izgradnjo pravih vrednot za zdravo družbo tudi dandanes.
Veseli smo tudi, da smo uspeli organizirati več dogodkov z naslovom Staroslovanski semenj v središču Ljubljane, odprtih za vse, ki si želijo pobliže spoznati slovenska in vseslovanska izročila.
Na našem youtube kanalu pa redno objavljamo tudi zanimive video prispevke na temo starih obredij in mitoloških izročil.

 

LOKACIJA

Center deluje na Črnučah v Ljubljani, kjer se srečujemo, izvajamo osebna svetovanja, manjše delavnice do pet oseb, ustvarjalna dela in kjer je delovni čas pisarne vsak delavnik od 8h do 16h,  tu in tam pa imamo odprta vrata tudi do 18h.
Druga enota deluje v centru države na Velesovi posesti “HRUŠOVJE” pod Limbarsko goro, ki jo imamo delno v upravljanju od leta 2014.
Tam sicer že od leta 2011 vsako leto praznujemo poletni sončni obrat (poletno kresovanje po staroversko), ki nam nudi tudi možnost izmenjave znanja, neformalnega druženja in spoznavanja.
Obenem pa se na vrtovih poslužujemo naravnega vrtnarjenja, pri čemer uporabljamo in preučujemo tudi stare simbole za podporo rastlin in boljšo, odpornejšo rast.

Če bi kakorkoli sodelovali z nami, prispevali k našem delovanju, nas lahko kontaktirate na: drustvo.veles@gmail.com | 041 936 688

Irena Petrič roj. Urankar