branje obraza

– Zakaj tako težko upravljam s financami?
– Zakaj nikakor ne zmorem najti ustreznega partnerja?
– Zakaj s sodelavci ne najdem skupnega jezika?
– Zakaj vse izzive doživljam tako zelo čustveno?
– Zakaj me določene stvari pri partnerju spravijo s tira?
– Ali sem izbral ustrezno karierno pot?

Vsaka obrazna značilnost, tudi gube in znamenja, nam govorijo našo zgodbo in sestavljajo sestavljanko našega resničnega jaza. Dajejo nam napotke, kako v življenju doseči VEČ z manj napora. Kje so naše vrline, katere pa so tiste stvari, ki jih moramo pri sebi spremeniti.

Vse to in še mnogo več, skupaj z preglednicami in vajami, najdete v naši knjigi UMETNOST BRANJA OBRAZA. Info in naročila: branjeobraza@gmail.com

umetnostbranjaobraza

Branje obraza je ena izmed najstarejših vej starodavnih znanj, ki se ukvarja z branjem človekove obrazne fizionomije. Tehnika nam omogoča razpoznavanje človekove osebnosti in načine, kako do njega sploh pristopiti. Takšno navezovanje prvega stika pa je ključnega pomena tako pri poslovnih kot pri osebnih priložnostih.

To znanje so uporabljali že na kitajskem cesarjevem dvoru 3000 let pr. n. št. tako, da so cesarjevi svetovalci ocenili obiskovalce, ter mu na podlagi prebranega obraza svetovali, kako naj se pogaja.

V naši knjigi so zbrane najbolj razpoznavne obrazne značilnosti. Ko boste njihov pomen usvojili, boste zagotovo zadihali novo življenje.
Le zato, ker vas bodo končno razumeli. Ker boste vi razumeli njih.

Cena knjige je 17 Eur + strošek pošiljanja.

Nudimo vam tudi individualna branja obraza in s tem odkrivanje vaših, že prirojenih prednosti in šibkosti, s čemer se naučite marsikaj novega o sebi in se tako lažje sprejemate. Predvsem pa se naučite, na kakšen način komunicirati z ljudmi okoli vas, da vas bodo resnično razumeli. Naj bo na osebni ali poslovni poti.