3 Mar

branje obraza

– Zakaj tako težko upravljam s financami?
– Zakaj nikakor ne zmorem najti ustreznega partnerja?
– Zakaj s sodelavci ne najdem skupnega jezika?
– Zakaj vse izzive doživljam tako zelo čustveno?
– Zakaj me določene stvari pri partnerju spravijo s tira?
– Ali sem izbral ustrezno karierno pot?

Vsaka obrazna značilnost, tudi gube in znamenja, nam govorijo našo zgodbo in sestavljajo sestavljanko našega resničnega jaza. Dajejo nam napotke, kako v življenju doseči VEČ z manj napora. Kje so naše vrline, katere pa so tiste stvari, ki jih moramo pri sebi spremeniti.

Vse to in še mnogo več, skupaj z preglednicami in vajami, najdete v naši knjigi UMETNOST BRANJA OBRAZA. Info in naročila: branjeobraza@gmail.com

objavaknjiga__NOVO

Branje obraza je ena izmed najstarejših vej starodavnih znanj, ki se ukvarja z branjem človekove obrazne fizionomije. Tehnika nam omogoča razpoznavanje človekove osebnosti in načine, kako do njega sploh pristopiti. Takšno navezovanje prvega stika pa je ključnega pomena tako pri poslovnih kot pri osebnih priložnostih.

To znanje so uporabljali že na kitajskem cesarjevem dvoru 3000 let pr. n. št. tako, da so cesarjevi svetovalci ocenili obiskovalce, ter mu na podlagi prebranega obraza svetovali, kako naj se pogaja.

V naši knjigi so zbrane najbolj razpoznavne obrazne značilnosti. Ko boste njihov pomen usvojili, boste zagotovo zadihali novo življenje.
Le zato, ker vas bodo končno razumeli. Ker boste vi razumeli njih.

Cena knjige je 17 Eur.
Strošek pošiljanja s priporočeno pošiljko brez odkupnine je 2,00 Eur,
strošek pošiljanja s priporočeno pošiljko z odkupnino je 3,50 Eur.

Knjiga je na voljo od 19.12. 2018 dalje.
Vabljeni k branju!

—-

V okviru Centra Veles vam nudimo:

Individualno branje obraza v živo
Pogovorimo se o vaših naravnih danostih, vam svetujemo pri osebnih in delovnih izzivih.
Prav tako svetujemo parom glede komunikacijskih šumov in kompatibilnosti ter podjetnikom glede odnosov z zaposlenimi in zaposlovanja novih ljudi.

Elektronsko branje obraza za posameznika
Elektronsko svetovanje je v večji meri namenjeno branju obraza za osebno rabo. Vprašanja skupaj s frontalno in sliko iz profila. nam pošljete na e-mail in dobite odgovor v roku 5 delovnih dni.

Informativna predavanja o branju obraza
V eni uri se spoznamo z najbolj glavnimi obraznimi značilnostmi in v praktičnem delu uporabimo te osnove za prve poskuse branja prisotnih slušateljev.

Intenzivne delavnice branja obraza
Na delavnici se učimo o poglobljenih vsebinah branja obraza, tudi o gubah in znamenjih.
Delavnica je sestavljena iz več modulov, vsakemu teoretičnemu delu sledi praktični del.
S pomočjo hipnoterapevta se, poleg analiz obraza, učimo tudi različne načine pristopov in komunikacije, saj vsak človek s svojimi značilnostmi potrebuje svojevrsten pristop, da lahko ustvarimo dober prvi vtis ter gradimo uspešen osebni ali poslovni odnos.

Delavnica traja štiri ure in pol skupaj z odmori, izvaja se, če je prijavljenih vsaj deset oseb. Največje število oseb je dvajset, da še zagotovimo individualen pristop.

drustvo.veles@gmail.com | 041 936 688 – Irena
www.branjeobraza.net | www.veles.si | www.erikpetric.eu